About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Help for your technical issues with Slime Rancher

About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby SpiralRancher » Sun Jan 03, 2016 9:03 pm

Regular/normal/plain/default/vanilla Chickadoos will not fit inside Silo storage no matter what. But a Stony Chickadoo will, along with up to ninety nine of its brethrens.

Image

Which one's case was intended? And which one was an oversight?
User avatar
SpiralRancher
Rancher
 
Posts: 286
Joined: Fri Jan 01, 2016 1:13 am

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby Abbadonsin » Mon Jan 04, 2016 1:50 am

I wonder if reporting this through f2 in game would've been more effective? they ask us to use that "liberally" so just thought i'd suggest it :D I get the feel they will look at that more cloesly.
Abbadonsin
Plort
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 31, 2015 12:15 pm

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby raynewalker » Mon Jan 04, 2016 3:12 am

Abbadonsin wrote:I wonder if reporting this through f2 in game would've been more effective?

i don't think f2 reporting allows submission of gifs. only screenshots.
User avatar
raynewalker
Rancher
 
Posts: 30
Joined: Fri Dec 25, 2015 11:31 pm
Location: Cloud10

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby Krakob » Mon Jan 04, 2016 3:34 am

You'd hardly need a .gif to describe this. It's a very simple issue. An F2 report would also be able to tell the devs which silo, how many upgrades, where he's putting them in etc.
User avatar
Krakob
Admin
 
Posts: 189
Joined: Thu Dec 17, 2015 6:26 am
Location: Sweden

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby SpiralRancher » Mon Jan 04, 2016 6:54 am

Abbadonsin wrote:I wonder if reporting this through f2 in game would've been more effective? they ask us to use that "liberally" so just thought i'd suggest it :D I get the feel they will look at that more cloesly.

No need to worry, I already reported the bug by the time I started bringing it up on the forum.
User avatar
SpiralRancher
Rancher
 
Posts: 286
Joined: Fri Jan 01, 2016 1:13 am

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby SpiralRancher » Sun Jan 24, 2016 10:59 am

Thought I'd do a recap.

Stony Chickadoos.
Image

Briar Chickadoos.
Image

Chickadoos.
Image

I think this should be moved to the Technical Support forum.
User avatar
SpiralRancher
Rancher
 
Posts: 286
Joined: Fri Jan 01, 2016 1:13 am

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby Heather » Sun Jan 24, 2016 11:17 am

SpiralRancher wrote:I think this should be moved to the Technical Support forum.

I agree, done. Image
User avatar
Heather
Admin
 
Posts: 872
Joined: Wed Jan 13, 2016 5:48 pm

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby SpiralRancher » Sun Jan 24, 2016 11:27 am

Thank you, Heather.
User avatar
SpiralRancher
Rancher
 
Posts: 286
Joined: Fri Jan 01, 2016 1:13 am

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby Mike » Sun Jan 24, 2016 6:42 pm

Bug report Noted. I shall investigate.
User avatar
Mike
Developer
 
Posts: 28
Joined: Wed Feb 04, 2015 6:12 pm

Re: About storing Chickadoos in a Silo. (Bug Report)

Postby SpiralRancher » Sun Jan 24, 2016 7:12 pm

Thank you, Mike.
User avatar
SpiralRancher
Rancher
 
Posts: 286
Joined: Fri Jan 01, 2016 1:13 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron