Nike Sko Air Max

Feedback and general discussion of Slime Rancher

Nike Sko Air Max

Postby CalvinCooper » Mon Mar 23, 2020 11:13 pm

Der ankommer til udvalgte aktionister, Nike Sko Dame og lad mig fortælle dig, disse University Red Huaraches er et syn for ømme øjne. Det er præcis, hvad den kommende forårssæson har brug for, og måske lidt mere LeBron 12-farveveje.Denne iteration fra Black / Lyon Blue fra Nike pakker en helt sort nubuck-overdel med matchende sorte mesh-indsatser og en lyseblå neopren-indersokkefor. Dette par iskolde spark får sine finpusser fra en tonet mellemsål og par snørebånd til komplement.

Jeg ved ikke om jer, men disse spark er lige ild og er nødt til at vinde op i mit skab og på mine fødder snart. Disse Nike Air Flight Huarache erSidste uge fik vi et eksempel på Nike Air Flight One Chicago, og i Billige Nike Sko dag ser vi nye billeder, når sneakeren lander i forskellige Nike Basketball-butikker. Domineret af hvid og sort er skoen forskudt med strejf af rødt samt ulvegrå. Selvom den ikke direkte er en del af Penny Hardaway line up, er Hvide Nike Sko Dame skoen bestemt beslægtet.

Da Penny bar dem på banen tidligt i sin karriere. Find sparkene nu i butikkerne inklusive Oneness.Vi har set flere versioner af Nike Air Flight One-dråbe i år, hvor den mest markante er Nike Air Flight One Galaxy. Vi har stadig kun set en NBA-teaminspireret colorway-overflade indtil nu. Nike følger op Nike Air Flight One Orlando med denne Chicago Bulls version af sneakeren. Sort og hvid dominerer sneakeren, mens lette røg ved hånden her og der Hvide Nike Sko tilføjer lidt mere dybde og fuldender udseendet.

Derefter sagde en anden, at de skulle fjerne skoens ydersål og erstatte den med en ½ tyk luftboble mellemsål placeret inde i skoen. Dette gjorde skoen lettere, mindre voluminøse, men mindskede samtidig ikke den responsive virkning og understøttelse af skoen. De låste sig inde i laboratoriet og dage senere, nedsænket med en freaky look, sko, alligevel var det den bedste følelse basketballsko. De kaldte det Nike Air Flightposite. En ny æra inden for teknologi var ankommet.

Med en lignende spejllignende skamponatskal som All-Star Nike Air Foamposite, der faldt tilbage i februar, denne blåfarvede version sports sort eyelets og en gennemsigtig sål. I modsætning til All-Star-udgaven har fanen på tungen og hælen ikke stjernedesignet.Hvad får du, når du kombinerer en populær basketballsko, såsom Nike Air Foamposite One, med en populær Nike Sko Air Max indre bysko i Nike Boot? Der vil sandsynligvis være blandede meninger om disse, mere som læner sig mod en negativ holdning, da de simpelthen er sagt, grimme.

Nike Foamposite-modellen har set nogle meget bemærkelsesværdige farveveje og grafik udført til sin klassiske silhuet. En yderligere at tilføje til den lange liste er Nike Air Foamposite One Copper. Sneaker skinner lyst i en metallisk kobberoverdel og færdig i en gennemskinnelig sål. Siden den blev frigivet i 2010 forbliver modellen populær i sneakerhead-samfundet.Oprindeligt introduceret i 2010 modtager Nike Air Foamposite One Copper sin Image første retro i 2017 i overensstemmelse med silhuettens 20-års jubilæum.
CalvinCooper
Plort
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 23, 2020 10:40 pm

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests